5-stjärnigt golfresort på Sardinien - Puntalida

Puntalida Golf Club

Golfbanans läge

Puntaldia Golf Club ligger på Sardinien och är helt oemotståndlig på alla sätt. Banan går genom frodig grönska och är omgiven av palmer. Den är byggd i ett naturligt paradis som sträcker sig längs kusten, där du kan spela en golfrunda i en otrolig miljö mellan hav och himmel, inbäddad mellan vikar. Detta är en unik möjlighet att spela golf medan du njuter av landskapets färger och doften av havet i Pontaldias orörda natur. 

Fakta om klubben

Banan är en 9-hålare, par 30, med en total längd på 1832 meter. Trots sin korta längd, prövas spelare på alla nivåer med sina långa och utmanande par 3:or. Vinden är även en nyckelfaktor, då banan ligger precis intill havet. 

Pontaldia Golf Clubs har alla tänkbara faciliteter: driving range, putting green, proshop och strandbar. Perfekt för lite smygträning på semestern! Banan är även perfekt lämpad att spela under sommarsemestern på Sardinien. Banan är som sagt huvudsakligen par 3:or, förutom hål 1, 3 och 6, men även jag som i regel ogillar korta banor, gillade denna. 

Hotellet/Golfresortet

Du kan även bo på hotellet, Due Lune Puntaldia Resort & Golf, som ligger precis vid golfbanan. Hotellet ligger fantastiskt belägen med en vacker privat strand. Servicen var också mycket bra med hög kvalitativ frukost. Vårt rum hade nyligen renoverats och låg endast 20 meter ifrån en puttinggreen. Ett perfekt 5-stjärnigt hotell på Sardinien med möjlighet till såväl golf som bad! 

Relaterade blogginlägg

Golftävling i Katrineholm

En bra placering på golftävlingen, men bilen gick sönder på vägen hem. Det blev en dyr resa – men golftävlingen i Katrineholm blir ett minne för livet!

St Andrews Bakgrund

Golfresa till St. Andrews innan The Open 2022

En helg i maj bar det av till St. Andrews, Skottland. Det bjöds på klassiskt skotskt väder – dvs. moln med regnskurar, 15 grader varmt och en blåsig kust.

Gillade du denna artikel?

Dela
Dela