Present till golfare – vi ger dig tips!

Presenter till golfare gruppbild

Nu närmar sig julen snabbt! Det börjar bli dags att köpa julklappar till våra nära och nära. Vad är bättre än att ge en golfpryl till en golfare? Antagligen inte så mycket! Golfprylar kan även vara en bra present att ge till någon som du vill ska börja med att spela golf. Det behöver heller inte nödvändigtvis vara dyrt att köpa present till golfare, då vi har valt fram några riktigt prisvärda golfpresenter.  

Vi ska idag presentera några utmärkta golfpresenter för att ge i julklapp, till födelsedagen eller studenten! De golfprylar vi rekommednerar i denna artiklel har alla vunnit våra tidigare “bäst i test” undersökningar, vilket garanterar att de är prisvärda och har den viktigaste funktionaliteten inom området. Vi ger alltså exempel på flera olika utmärkta golfpresenter och julklappar!

Slutsats – De bästa presenterna till golfare

Puttmatta som present till golfare

PuttOUT Puttmatta

Present #1
Golfvagn som golf present

BIG MAX Autofold X

Present #2
Resefodral som present till golfare

NordicGolf Travel Cover Pro

Present #3
Present #4
Nybörjarset för present till golfare

Wilson SGI Halvset

Present #5

Beskrivning av respektive present till golfare

Golfpresent #1 - Puttingmatta

Varför en puttingmatta som present till golfare?

En puttingmatta är en utmärkt present till en golfare! Det är en perfekt möjlighet att förbättra puttningen under vintern, vilket kan göra stor skillnad på scoren till nästa säsong. För många golfare är antalet puttar hela 40% av det totala resultatet. Ge därför bort en puttingmatta till någon som hade kunnat må bra av att sänka några fler puttar nästa år! 

Vi rekommenderar denna som present

Vi rekommenderar PuttOUT Puttmatta som tidigare i år vann vår “bäst i test” undersökning kring olika puttingmattor. Varför är då denna puttingmatta att rekommendera?  

Jo, PuttOUT Puttmatta har markeringar, linjer och tempomål. Dessa detaljer ger dig möjlighet att träna effektivt och förbättra din puttning. Det är även en puttingmatta av hög kvalitet och som visar en 10:a på stimp-mätaren, vilket är en relativt hög hastighet jämfört med den genomsnittliga greenen i Sverige. Det är dock inte en orimlig siffra för en golfbana i Sverige på sommaren! 

PuttOUT har också haft användarvänlighet i åtanke, då den är lätt att rulla ihop för förvaring och får plats i en kompakt väska. Puttingmattan har även en extra tjock gummibaksida, vilket gör att den blir platt när den viks ut. Detta säkerställer att bollens rullning är konsekvent, jämn och pålitlig. 

Observera att hål inte ingår, men puttingmattan är kompatibel med alla platta putterkoppar. Storleken på denna produkt finns även tillgänglig i olika längder och bredder! 

Puttmatta som present till golfare

Golfpresent #2 - Golfvagn

Varför en golfvagn som present till golfare?

En golfvagn är en riktig bekvämlighet på golfbanan! På många golfbanor måste man betala hyra för en vagn och ibland kan de vara slut… Det är därför skönt att ha sin egen! De flesta golfarna hade blivit glada över att få en ny golfvagn i present! 

Vi rekommenderar denna som present

Den golfvagn som vann vår “bäst i test”var BIG MAX Autofold X. Den har en teknologi som möjliggör automatisk ihop vikning – en enda handrörelse räcker! När den är ihop fälld blir den kompakt och utrymmesbesparande. Golfvagnen har en modern och elegant design med god stabilitet. Autofold X har även andra goda egenskaper – till exempel justerbara bagstöd, väskhållare och plats för nödvändigheter som flaskor, golfbollar och peggar. Det finns även ytterligare produkter att köpa till som paraplyhållare. 

Golfvagn som golf present

Golfpresent #3 – Golf resefodral

Varför ett golf resefodral som present till golfare?

Ett golf resefodral är en bra present för den golfare som brukar resa eller ska ut och resa. Golfare vill naturligtvis ta med sina egna golfklubbor och det på ett säkert och bekvämt sätt. För att hålla golfklubbor säkra under resan, behöves ett golf resefodral som motstår poteniell vårdslös hantering av bagagehanterare. Man har tyvärr hört om flera människor, vars golfklubbor blivit skadade efter en flygresa. Ett kvalitativt golf resefodral är därför en mycket bra golfpresent!  

Vi rekommenderar denna som present

Vi rekommenderar NordicaGolf Travel Cover Pro, eftersom den är mycket prisvärd! Deras resefodral är tillverkad av vattentät nylon och innehar vaddering som skyddar golfklubborna. Den styva ramen gör resefodralet mer stabilt och skyddar golfklubborna bättre. Golf resefodralet har hjul och vadderade axelremma som möjliggör för en bekväm resa. Den är även utrustad med en extra ficka på utsidan där man kan placera sina golfskor, så slipper man ha de i det vanliga baggaget. 

Resefodral som present till golfare

Golfpresent #4 – Golfkikare

Varför en golfkikare som present till golfare?

En golfkikare är ett måste om man vill ta nästa steg mot ett lägre handicap. Det finns många fördelar med att ha en golfkikare, t.ex. att man blir mer konsekvent i sitt spel och lämnar mindre åt slumpen. En golfkikare är den utmärkta presenten för golfaren som inte har en eller använder en alltför gammal och sliten. Man kan dock tro att golfkikare alltid är dyra, men det är inte nödvändigtvis fallet.  

Vi rekommenderar denna som present

Vår undersökning visade att CaddyView V2 JOLT + Slope är den mest prisvärda golfkikaren. Den har både slopefunktion och “flagseeking” som underlättar när man ska få fram sin mätning till flaggan. Det går enkelt att stänga av slopefunktionen om man så önskar. Golfkikaren kan mäta avstånd på avstånd upp till 800 meter med en precision på +-1 meter. 

Golfkikare som golf present

Golfpresent #5 – Nybörjarset golf

Varför ett nybörjarset som present till golfare?

Ett nybörjarset är den perfekta golfpresenten för den du vill ska börja spela golf. När det är dags att börja spela golf behövs först av allt golfklubbor och bag. Ett nybörjarset kommer med alla klubbor som man behöver till en början och en bag att förvarva klubborna i.  

Vi rekommenderar denna som present

Vi rekommenderar Wilson SGI Halvset som både finns tillgänglig för herr och dam, men i olika färger för respektive kön. Golfklubborna har förlåtande egenskaper för nybörjare. Den medföljande golfbagen är rymlig med flera förvaringsutrymmen. Många gillar även utseendet på golfbagen.  

Golfsetet är ett halvset och kommer med: en fairwaywood (#3), tre järnklubbor (5,7 & 9), en wedge (SW) & en putter. 

Sammanfattning – present till golfare

Alla dessa presenter för golfare är användbara på golfbanan, på resan eller hemma. Det finns många presenter för golfare på marknaden som snarare är komiska, men inte överhuvudtaget användbara. Vi har valt att rekommednera produkter som golfare faktiskt hade blivit glada över och kunnat använda. En annan parameter vi tänkt fokuserat på är priset och vi har därför valt ut presenter som kostar överdrivet mycket. 

Om du inte hittade den optimala presenten för golfaren i denna artikel, kan du bläddra omkring på vår hemsida där vi skrivit om många olika golfprodukter. 

God jul önskar Enklaregolf.se 

Handplockade relaterade artiklar

Bäst i Test Golf Resefodral

Bästa Golf Resefodralen 2022 - Bäst i Test

Det är tyvärr inte helt osannolikt med skadade golfklubbor efter en flygresa. Som tur har vi undersökt diverse resefodral och kunnat välja ut de allra bästa golf resefodralen.

Bästa Puttingmattan 2022 – Bäst i Test & Köpguide

Visste du att nästan 40% av dina slag är puttar? En puttingmatta är det perfekta träningsredskapet för alla golfare som önskar att förbättra puttningen.

Golfcitat

"There is no such thing as a natural touch. Touch is something you create by hitting millions of golf balls."

Gillade du denna artikel?

Dela
Dela